Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Covestro

Opzetten van een veiligheid en milieumanagementsysteem 2013-2014

Voor chemische bedrijven die met gevaarlijke stoffen werken is de beheersing van risico’s van cruciaal belang. Hiervoor worden, nadat de risico’s in beeld zijn gebracht, de benodigde beheersmaatregelen in een veiligheid en milieumanagementsysteem vastgelegd.


Risicoanalyses 2015-heden

Chemische bedrijven die met gevaarlijke stoffen werken moeten aan aanvullende eisen voldoen zoals vastgelegd in het Besluit Risico Zware Ongevallen (BRZO). Onderdeel hiervan is het opstellen van installatiescenario’s waarin de risico’s van de installaties met de beschikbare beheersmaatregelen worden beschreven. Hiermee wordt aangetoond dat het bedrijf er alles aan heeft gedaan om de risico’s tot een acceptabel niveau terug te brengen.

E-ON Benelux

Havenbedrijf Rotterdam

Remondis

Ashland

Covestro

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren