Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Projectmanagement

Projecten, zowel groot als klein, vragen vanaf het begin een integrale aanpak om een succesvolle uitvoering te kunnen realiseren. Hierin staat de bewaking van de voortgang, kwaliteit en kosten centraal. Naast het gebruik van hiervoor geschikte tools is de continue afstemming met de opdrachtgever essentieel. Hierbij wordt op transparante wijze alle benodigde informatie beschikbaar gesteld om de voortgang, kwaliteit en kosten te bewaken. Waar nodig worden de juiste experts en/of andere derden tijdig ingeschakeld.

Ik kan u onder andere ondersteunen bij het opstellen en uitvoeren van een projectplan voor zowel nieuwbouw als veranderingen van bestaande installaties.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren