Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Kwaliteit

Kwaliteitsbeheersing richt zich op de gehele bedrijfsvoering en daarmee ook op de aspecten veiligheid en milieu. In de afgelopen jaren zijn voor veel onderdelen (inter)nationale normen opgesteld die u kunnen helpen bij het inrichten van uw organisaties; deze kunnen vaak op gelijke wijze te kunnen worden opgezet en uitgevoerd. Daarom is het ook voor u van belang om kwaliteitsbeheersing zoveel mogelijk integraal te benaderen. Naast het inrichten en opzetten van managementsystemen voor kwaliteitsbeheersing, is de uitvoering hiervan en de controle hierop minstens zo belangrijk; hierbij speelt de mens wederom een cruciale rol. Dit geldt zowel voor het management als de medewerkers op de werkvloer.

Ik kan u onder andere ondersteunen bij het opstellen en implementeren van managementsystemen op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit. Maar ook bij andere instructies, trainingen, metingen en (interne en externe) audits.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren